D2D Entertainment

D2D Entertainment

Dare2Dance Entertainment brengt mensen op een leuke manier samen. Het is dé manier om iedereen lekker in beweging te krijgen en te laten zien hoe gezellig én uitdagend dansen kan zijn. Wij bieden geen proeflessen, maar laten je echt direct kennismaken met alle leuke voordelen van dansen. Zo kunnen wij iedereen het warme gevoel van dansen laten ervaren.

Dansen draait niet alleen om techniek en om het voortdurend uitvoeren van de juiste passen. Precies dit is de boodschap die wij in onze Entertainment workshops over willen brengen. Wij laten jou graag tijdens deze workshops ervaren dat juist het plezier van het dansen centraal hoort te staan. Daar zijn de workshops op gefocust.

workshop

Workshops

De Dare2Dance Entertainment workshops zijn bedoeld voor de meest uiteenlopende gezelschappen. De lessen zijn ideaal voor onder meer vrijgezellenavonden, jubilea, verjaardagsfeesten en bedrijfsvieringen.

bedrijffeest

Organiseer jij een bedrijfsfeestje of een bedrijfsuitje en ben je op zoek naar dé activiteit waar iedereen plezier aan beleeft?

Wil jij alle medewerkers / collega’s op een actieve manier met elkaar in contact laten komen of ben je op zoek naar een manier om de vrijdagmiddagborrel een leuke boost te geven? Dan is een workshop bij ons de perfecte keuze.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Lees meer

Dansles

Een vrijgezellenfeest hoort natuurlijk onvergetelijk te zijn en daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Wil jij dé vrijgezel een fantastisch uitje bieden en wil je het hele gezelschap op een onvergetelijke manier met elkaar laten genieten van het uitje? Dan verzorgen wij de vrijgezellen workshop waar je nog lang met veel plezier op terug kijkt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om de opties voor een passende workshop te bespreken.

Lees meer

Groepsles

Een B-DAY dansworkshop geeft ieder verjaardagsfeest een uniek, gezellig en onvergetelijk sfeertje mee.

Wij zorgen ervoor dat de verjaardag écht goed gevierd wordt.Maak een prachtige nieuwe herinnering met iedereen die je dierbaar is door samen te dansen en vooral heel veel te lachen.

Natuurlijk kun je altijd eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Je kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Lees meer

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Dare2Dance wil iedereen aan het dansen krijgen en vooral iedereen het warme gevoel van de dans laten ervaren. Ben jij benieuwd? Zet nu je eerste stap naar een entertainment workshop.

Menu