Groepslessen bij D2D

Groepslessen

Dare2Dance biedt leuke, gezellige en gerichte groepslessen, waarbij wij ervoor zorgen dat jij ook de technische aspecten van de dans onder de knie krijgt. Plezier staat op de eerste plaats, maar als je écht goed wilt leren dansen dan wil je natuurlijk ook de techniek leren. Dit kan door middel van onze groepslessen.

Bij ons kan je op ieder gewenst moment starten met groepslessen, want wij passen ons aan aan jou beschikbaarheid. Jij geeft je beschikbaarheid aan ons door en wij plannen de groepslessen in.

Dansles
Dansles groep

Hoe werkt het precies?

Je kunt je beschikbaarheid en je danslevel via het online boekingfomulier aangeven. Kunnen er op je beschikbare data minimaal 4 danskoppels worden gevormd? Dan gaan wij een groepsles inplannen en kan het feest beginnen!

Privelessen

Voor wie is het geschikt?

De groepslessen zijn ideaal wanneer je niet alleen wilt leren dansen, maar ook als je samen met een partner wilt gaan dansen. Uiteraard ben je ook met een groep welkom bij onze groepslessen.

Dansschoenen

Zijn privé groepslessen mogelijk?

Natuurlijk kan Dare2Dance ook een (privé) bootcamp of groepsles voor jou en je vrienden, kennissen, collega’s of familie inplannen. Hiervoor geldt dat de groep moet bestaan uit minimaal 8 personen. Kom je mensen te kort? Geen probleem, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Geplande lessen

De groepslessen van Dare2Dance worden op maat gemaakt. Je kunt de geplande bootcamps en cursussen via onderstaande knop vinden. De planning is onder voorbehoud van wijzigingen.

Boek een les

Geef nu beschikbaarheid door! Bij dare2dance hoef je namelijk geen moment langer te wachten om te beginnen met lessen.

Menu